GoLeWe
Europese Unie  
Verdiepende infosessies - Secundair onderwijs

Programma:

 • 13.15 uur - Onthaal
 • 13.30 uur - Deel 1 Praktijkvoorbeelden: de Lemo-test geïntegreerd en resultaatgericht inzetten 
  Praktijkvoorbeelden uit het secundair onderwijs: getuigenissen van en intervisie met secundaire scholen: welke begeleiding voorzien scholen na het afnemen van de test? Wie staat in voor de begeleiding? Hoe verloopt de begeleiding? Welke vormen van begeleiding zijn het meest effectief?
 • 14.30 uur - Koffiepauze
 • 14.45 uur - Deel 2: Een coachingsgesprek voeren
  Wat verwacht je van zo'n gesprek? Hoe pak je het aan? Hoe laat je dit aansluiten bij het waarderend  concept van het feedbackrapport ?
  Deelnemers mogen een individueel feedbackrapport meebrengen van een leerling dat ze als uitgangspunt van een bespreking willen inbrengen.  
  Deel 3: Studiebegeleiding en 'coachen van leren' vanuit een feedbackrapport
  De deelnemers analyseren een groepsfeedbackrapport. Zij werken een gepaste studiebegeleiding uit en maken daarvoor o.a. gebruik van de materialen die ontwikkeld zijn binnen het GoLeWe-project. (zie http://versterken.golewe.eu en http://remedieren.golewe.eu)
 • 16.30 uur - Afsluitende receptie 

Deelname aan deze interactieve workshop is beperkt tot 30 deelnemers. Tijdig inschrijven is dus aangeraden.

Kostprijs
: 30 euro, het projectboek 'Goesting in Leren en Werken', Garant, 2012 (waarde:29 euro), koffiepauze en receptie zijn inbegrepen.

Adres: Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen, Lange Nieuwstraat 101, 2000 Antwerpen, lokaal Mercator (derde verdieping) (Dit is niet op dezelfde campus als voor de algemene infosessies.)

Inschrijven kan snel en eenvoudig via volgende link: http://surveys.ap.be/limesurvey/index.php/538993/lang-nl.